Centrale verwarming

In België is een degelijke verwarmingsinstallatie onmisbaar. Een aangename temperatuur is essentieel voor uw wooncomfort. Daarom is het belangrijk dat u bij uw keuze wordt geholpen. Het verschil in kwaliteit is pas na enkele jaren te merken. Na installatie kunnen wij de wettelijke keuringen voor u in orde brengen, onze vakmensen zijn hiervoor gekwalificeerd.

Ook voor advies kunt u altijd bij ons terecht.

Condenserende ketels

Wenst u een zalig warmtecomfort en een groot rendement? Dan is een condensatieketel iets voor u. De kosten zijn hier snel terugverdiend. Vraag ons advies over de premies.

Stookplaatsen

Wenst u een verwarmingsketel van 70 Kw of meer? Dan moet deze in een aparte stookplaats staan. Omdat dit altijd veel maatwerk met zich meebrengt, helpen we u graag de stookplaats inrichten met de juiste toestellen.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de toekomst, daar bestaat geen twijfel over. Mijn huis mijn comfort zelfs op de koudste plaatsen.

Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving, dat helpt niet enkel het milieu maar ook uw portemonnee! Het verbruik ligt hier namelijk veel lager dan een traditionele verwarmingsketel.

Zonneboilers

Verwarm uw sanitair water met de energie van de zon. Door het gebruik van zonnecollectoren op uw dak kan u heel wat geld uitsparen. Bovendien is het systeem weinig vervuilend.