Totaalrenovatie

Seys & Co voert verschillende renovatiewerken voor u uit. Wij staan in voor zowel de renovatie van uw badkamer en keuken als een totale renovatie van uw woning of appartement. Wij werken voor elk project een op maat gemaakt plan uit dat afgestemd is op uw wensen en behoeften.

Neem contact op voor een afspraak met Seys & Co!

Samen werken we aan uw droom

MARIODECLERCK FOTO MAR28602 (12)
kranen
12
keuken
04

Plan van aanpak

Na uw offerte-aanvraag, komen we bij u ter plaatse en luisteren we naar uw wensen. We bekijken samen de ruimte en de mogelijkheden. We laten u inspireren door een verscheidenheid aan stijlen, kleuren en materialen door ons fotoboek en stalen.

Vervolgens werken we een offerte op maat uit. Hier houden we rekening met al uw wensen en voorkeuren. Bij Seys & Co kan u steeds rekenen op een scherpe en transparante prijs, zodat we samen tot de meest comfortabele oplossing komen.

Als laatste stap komt de effectieve uitvoering van uw getekende offerte. Nu ziet u ons aan het werk met één doel: uw comfort voor het leven. U mag steeds rekenen op een vlekkeloze uitvoering door ons ervaren en professioneel team.

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Het ontwerp van Seys & Co voor ons appartement heeft al veel harten sneller doen slaan. Zij stelden ons een uitgekiend ontwerp voor waarin de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Het resultaat is verbluffend!”

– Meneer Conincx

jcl 3april14 (20)

“Wat een geweldige coördinatie van het Seys & Co-team. We hoorden van andere mensen dat ze zeer tevreden waren over Seys & Co en waagden daarom ook de sprong. De beste beslissing ooit, zo blijkt.”

– Mevrouw Martin

Schermafbeelding 2015-09-15 om 14.40.18

“Ik wist dat Seys & Co bekend stond als een gespecialiseerde firma voor renovaties aan zee, en die naam zijn ze meer dan waardig. Ik heb in heel mijn leven nog nooit zo goed samengewerkt als met hen.”

– Mevrouw Crijns

IMG_4655

Inspiratie