De beste verwarmingsketels op gas

Een aangename temperatuur in huis is essentieel voor uw wooncomfort. Met de kwaliteitsvolle verwarmingsketels van Vaillant mag u gerust zijn. Seys en Co is gespecialiseerd in verwarmingsketels op gas. Deze maken optimaal gebruik van de geleverde energie door ook de warmte in de rookgassen te benutten, die anders door de schoorsteen verdwijnt. Het voordeel hier is dat u een veel hoger rendement haalt. Dat leidt tot lagere verwarmingskosten en minder uitstoot van gassen. Deze gasgestookte condensatieketels zijn geschikt voor zowel verwarming als warmwaterproductie.

De voordelen van een verwarmingsketel van Vaillant:

  • Optimaal energierendement: tot wel 98%
  • Aanzienlijk minder roet en deeltjes bij verbranding via condensatietechnologie
  • Tot 35% lager verbruik ten opzichte van een oude verwarmingsinstallatie
  • Lage investeringskosten
  • Flexibele uitbreiding, bijv. met zonnepanelen, warmtepompen, buffertanks en thermostaten

Ontdek ons paradepaardje: de ecoTEC plus

Deze verwarmingsketel laat u zo’n €75 per jaar besparen op elektriciteitskosten én 35% op uw gasfactuur. Naast de nieuwste condensatietechnologie beschikt de ecoTEC plus ook over hoogrendementspompen.

De prijs van het reële brandstofverbruik is namelijk niet de enige factor die een invloed heeft op de werkingskosten van een verwarmingssysteem. Ook het elektriciteitsverbruik komt op uw energiefactuur. Het onderdeel dat veruit de meeste elektriciteit verbruikt, is de pomp. Een hoogrendementspomp heeft dus een grote invloed. Die past zich aan aan de behoeften van uw verwarmingssysteem, waardoor de besparing op het stroomverbruik kan oplopen tot 70%. Door deze lagere werkingskosten spaart u geld uit en dankzij de verbeterde energie-efficiëntie beschermt u tegelijk het milieu.

Gratis weersafhankelijke regeling én eerste onderhoud

Wanneer u intekent voor een verwarmingsketel, ontvangt u gratis een weersafhankelijke regeling. De perfecte aanvulling bij uw verwarmingsketel op gas is de weersafhankelijke regeling multiMATIC VRC 700.

  • Comfortabel: met een buitenvoeler, als het plotseling buiten veel kouder wordt zal de ketel vlugger reageren, vóór dat het binnen kouder wordt.
  • Zuinig: voornamelijk bij een condensatieketel, waarbij het zo is dat, als de ketel reeds een signaal krijgt tot bijverwarming voordat het binnen kouder wordt, de ketel langzamer kan opwarmen, dus op een lagere temperatuur en dus meer condenseert en zuiniger werkt.
  • Eenvoudig: de weersafhankelijke regelaars van Vaillant kunnen zowel in de ketel ingebouwd worden als aan de wand in de woonkamer gemonteerd worden.

Het onderhoud van een verwarmingsketel is verplicht. Wanneer u bestelt  krijgt u het eerste onderhoud helemaal gratis.

Benieuwd hoe een verwarmingsketel op gas precies werkt?