"/> Vroeg u al uw cv-onderhoud aan? - Seys & Co

Vroeg u al uw cv-onderhoud aan?

Sinds 2006 is het wettelijk verplicht om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Goed ook, want het kan de levensduur van dit kostbare apparaat aanzienlijk verlengen. Maar hoe weet u of uw cv-ketel ook binnen de wetgeving valt?

U bent verplicht om uw stookketel tweejaarlijks te laten controleren wanneer uw gasketel onder de 70kW valt. Condenserende gasketels met een vermogen van meer dan 70kW moeten een jaarlijkse controle krijgen evenals mazoutketels.

Waarom zou u dit doen? Door het op tijd herkennen van kleine fouten voorkomt u grote reparaties. Een onderdeel slijt doorheen de jaren, of gaat stuk. Aangezien echte problemen vaak tijdens de vorstperiode naar boven komen, is het aangeraden om tijdig uw onderhoud vast te leggen. Wanneer u uw cv-onderhoud al in de zomermaanden inplant, bent u zeker van een goed functionerende ketel in de winter. Eenmaal u bij ons geregistreerd bent in het onderhoudssysteem ontvangt u automatisch een vrijblijvende aankondigingsbrief om u te herinneren aan uw cv-onderhoud.

Wanneer u uw cv-installatie laat onderhouden door Seys & Co geven we u bovendien heel wat tips mee om de prestaties te optimaliseren, en op die manier geld te besparen. Uw comfort, daar werken wij voor.

Om een vlotte opvolging van uw aanvraag te garanderen, vragen wij u om zeker het merk en type van uw ketel te vermelden bij uw aanvraag.

Ik wil een afspraak of meer info