De keukenkraan als pronkstuk met Gessi

Ben je op zoek naar een keukenkraan die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in je keuken? Ontdek dan de wereld van Gessi, een Italiaans merk dat baanbrekende kranen ontwerpt met oog voor techniek, vernieuwing en design.

Gessi: Kwaliteit en design in perfecte harmonie

Gessi staat al decennialang synoniem voor hoogwaardige kranen die gekenmerkt worden door hun:

  • Uitmuntende kwaliteit: de kranen van Gessi worden vervaardigd met de beste materialen en de modernste technieken, waardoor ze garant staan voor een lange levensduur.
  • Innovatief design: Gessi is niet bang om te experimenteren en nieuwe grenzen te verleggen in kranenontwerp. Het resultaat? Unieke en stijlvolle kranen die je keuken een luxueuze uitstraling geven.
  • Functionele perfectie: de kranen van Gessi zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg praktisch in gebruik.

Keukenmengkraan met draaibare en uittrekbare uitloop

Een voorbeeld van de kwaliteit van Gessi is deze koperen keukenmengkraan. Een echte weerspiegeling van de Gessi-filosofie. De koperen afwerking geeft de kraan een chique en moderne uitstraling, terwijl de draaibare en uittrekbare uitloop zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Functionaliteit en schoonheid gecombineerd in één product.

De voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudige bediening: de kraan is voorzien van één hendel voor de bediening van de waterstroom en temperatuur.
  • Flexibiliteit: de draaibare uitloop maakt het mogelijk om de waterstraal in alle richtingen te sturen.
  • Extra bereik: de uittrekbare uitloop is ideaal om grote pannen te vullen of de gootsteen schoon te maken.
Laat je inspireren door Gessi

Tussen de uitgebreide keukencollectie van het Italiaanse merk vind je vast en zeker een kraan die past bij jouw persoonlijke stijl.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Daarnaast is deze keukenmengkraan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Opnieuw een mogelijkheid om te kiezen voor een tint die past bij jouw stijl en jouw interieur. Natuurlijk heeft Gessi nog tal van andere kranen in zijn aanbod, terwijl Seys & Co steeds zorgt voor een afwerking op maat.

Reken op het vakmanschap van Seys & Co

Contacteer ons vrijblijvend indien je meer informatie wenst over de mogelijkheden voor jouw keuken. Daarnaast voeren we ook ander sanitair werk en zelfs totaalrenovaties uit.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.