Over Seys & Co

Reeds 55 jaar is Seys & Co te Oostende specialist in sanitair, centrale verwarming en badkamers. Het bedrijf groeide de laatste jaren uit tot een gevestigde waarde voor totale binnenhuisrenovatie aan de Belgische kust. Samen met een vakkundig topteam van 16 enthousiaste werknemers ondersteunt Seys & Co uw project naargelang hun expertise. Gaat het over afbraakwerken, vloeren, elektriciteitswerken, plakwerken, schilderwerken, keukenrenovatie, badkamerrenovatie, schrijnwerk, sanitair, warmtepompen of centrale verwarming,...? Wij weten er raad mee. Reeds meer dan 50 jaar slagen we erin om enkel tevreden klanten te maken, en dat houden we zo.

Een correcte service, nauwgezette coördinatie, duidelijke communicatie en zorgvuldige opvolging karakteriseren elke realisatie. Met het oog op een verfijnde afwerking creëren we samen met u een mooi interieur.

“Samen zijn we sterk en dat merk je. Vanaf de eerste plannen tot de volledige heropbouw worden alle werken nauwgezet opgevolgd zodat elk renovatieplan vlot en efficiënt kan worden gerealiseerd.”

Eén centraal aanspreekpunt

Vanaf het eerste contact en de eerste besprekingen werken wij een offerte uit op maat. Na goedkeuring gaan wij van start met een voorstudie en wordt een realistische planning opgesteld in verschillende fases. Transparante communicatie en één centraal contactpersoon dragen wij hoog in het vaandel. Op deze manier kan u rekenen op een professionele begeleiding en een vlotte coördinatie tot aan de oplevering van uw project.

"Samen gaan we op zoek naar uw ideale wooncomfort, zowel esthetisch als praktisch."

Bekijk enkele van onze projecten

Van plan tot uitvoering, alles wordt tot in de puntjes gecoördineerd en afgewerkt.

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.