Klanten aan het woord

Bij Seys & Co staan onze klanten altijd voorop. Daarom vinden we het enorm belangrijk om jullie feedback te horen. Zo kunnen we blijven werken aan onze dienstverlening en jullie steeds een optimale service garanderen. Ontdek hieronder wat onze klanten te vertellen hebben over ons!

Mevr. Cheyns, Oostende

"Met de eindfase in zicht krijgt het appartement stilletjes aan vorm. Het geheel ziet er prachtig uit. Dikke merci aan jullie allen voor ieders bijdrage hierin."

Mr. Verstreken (Middelkerke)

“Zeer tevreden over de samenwerking. Tijdens de realisatie waren er enkele problemen maar deze werden meteen opgelost en gebeurden na vlotte communicatie. Als klant hoefde je je geen zorgen te maken, alles werd knap en naar wens afgewerkt.”

Mr. Conincx, Oostende

“Het ontwerp van Seys & Co voor ons appartement heeft al veel harten sneller doen slaan. Zij stelden ons een uitgekiend ontwerp voor waarin de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Het resultaat is verbluffend!”

L.V.

"Een prachtige realisatie voor onze woonst in hartje Oostende. Fantastisch wat als jullie team gerealiseerd hebben met de kleine ruimte ter beschikking. Gewoonweg super!"

Mevr. Sanders (Koekelare)

“Een heel vlotte service, waarbij vast en zeker kwaliteit wordt geleverd door vakmensen. Blij met onze nieuwe chauffage. Danku!”

Mr. Simoens, Oudenburg

"Bedankt voor de vlugge reactie en service, maar vooral ook voor uw mannen die zorgden voor de snelle en nette afwerking."

Mevr. Martin, Oostende

“Wat een geweldige coördinatie van het Seys & Co-team. We hoorden van andere mensen dat ze zeer tevreden waren over Seys & Co en waagden daarom ook de sprong. De beste beslissing ooit, zo blijkt.”

Familie Bonte, Oostende

"Bedankt voor de renovatiewerken. Het was voor ons een rust de werken in alle vertrouwen te kunnen uitgeven. Alles werd opgelost en nauwkeurig afgewerkt. Zelfs in coronatijd kunnen we genieten van het deftig en mooi resultaat."

RW GD

“Kampte met een defecte thermostaat en het euvel werd de dag zelf gerepareerd door een vriendelijke en voorname gast. Ik kan ze dan ook maar ten stelligste aanprijzen gezien de vlotte service en het propere werk dat geleverd wordt."

Mevr. Crijns, Middelkerke

“Ik wist dat Seys & Co bekend stond als een gespecialiseerde firma voor renovaties aan zee, en die naam zijn ze meer dan waardig. Ik heb in heel mijn leven nog nooit zo goed samengewerkt als met hen.”

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.