Klanten aan het woord

Bij Seys & Co staan onze klanten altijd voorop. Daarom vinden we het enorm belangrijk om jullie feedback te horen. Zo kunnen we blijven werken aan onze dienstverlening en jullie steeds een optimale service garanderen. Ontdek hieronder wat onze klanten te vertellen hebben over ons!

Familie Bonte, Oostende

"Bedankt voor de renovatiewerken. Het was voor ons een rust de werken in alle vertrouwen te kunnen uitgeven. Alles werd opgelost en nauwkeurig afgewerkt. Zelfs in coronatijd kunnen we genieten van het deftig en mooi resultaat."

Mevr. Sanders (Koekelare)

“Een heel vlotte service, waarbij vast en zeker kwaliteit wordt geleverd door vakmensen. Blij met onze nieuwe chauffage. Danku!”

Mr. Verstreken (Middelkerke)

“Zeer tevreden over de samenwerking. Tijdens de realisatie waren er enkele problemen maar deze werden meteen opgelost en gebeurden na vlotte communicatie. Als klant hoefde je je geen zorgen te maken, alles werd knap en naar wens afgewerkt.”

L.V.

"Een prachtige realisatie voor onze woonst in hartje Oostende. Fantastisch wat als jullie team gerealiseerd hebben met de kleine ruimte ter beschikking. Gewoonweg super!"

Mr. Simoens, Oudenburg

"Bedankt voor de vlugge reactie en service, maar vooral ook voor uw mannen die zorgden voor de snelle en nette afwerking."

Mevr. Cheyns, Oostende

"Met de eindfase in zicht krijgt het appartement stilletjes aan vorm. Het geheel ziet er prachtig uit. Dikke merci aan jullie allen voor ieders bijdrage hierin."

Mr. Crijns, Middelkerke

“Een staaltje puur vakmanschap! Seys & Co begeleidt het hele proces perfect, iedereen is makkelijk aanspreekbaar en ze houden woord. Het is een plezier om in mijn badkamer te vertoeven nu."

Erika

Heel dikke merci voor de goeie service. Je hebt heel professionele topgasten en we zitten gezellig in de warmte. Superblije klant! Wij hadden echt een goed gevoel bij de professionele kennis van je gasten die wisten waar ze mee bezig waren. Topteam!

Mevr. Van Acker

“Seys & Co heeft de waterleidingen in ons gebouw vernieuwd, en wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werken. De werken werden heel gestructureerd uitgevoerd en met een minimale hinder voor de bewoners. Zeker een firma om aan te bevelen.”

Jean-Paul

Toen mij duidelijk werd hoe jullie mijn ontkalker zouden installeren, hield ik mijn hart vast. Daar was vakmanschap en lef voor nodig. Het is prachtig gelukt. Een dikke proficiat aan de 2 vakmannen die dit voor elkaar kregen.

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.