Diensten

Met 55 jaar ervaring op de teller zijn wij een gewaardeerde partner voor totale interieur renovatie. Van centrale verwarming en sanitair tot  totale renovatieprojecten. Indien u dat wenst voeren wij uiteraard ook de afbraakwerken uit.

Naast alle interieurbouw van woningen, appartementen en studio’s behoren tot onze diensten, ook als horecazaak, hotel of bedrijf bij ons terecht voor de renovatie van alle sanitaire installaties. Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze aanpak zorgen steeds voor het gewenste kwalitatieve resultaat volledig op maat en volgens het afgesproken budget.

“Ons doel is uw project op maat te realiseren, van plan tot volledige afwerking, met het gewenste resultaat en volgens het afgesproken budget.”

Genieten van een mooi interieur

Het team van Seys & Co weet van aanpakken. De renovatie van een woning, appartement of studio gaat vaak veel verder dan enkel schilderwerken, nieuwe kasten, nieuwe verlichting en een nieuwe vloer. Wij bekijken elke renovatie vanuit een andere hoek en denken mee met u om op een efficiënte en prijsbewuste manier te verbouwen volgens uw smaak. Seys & Co laat u graag genieten van een fijn en warm interieur.

In elke keuken creëren wij een totaalbeleving

De keuken staat centraal in uw interieur. Wij zetten in op comfort en begeleiden u graag naar de ideale keuken waarbij kasten en werkbladen, toestellen, verlichting, schilderwerken, vloerbedekking en elk ander onderdeel in de keuken volledig op elkaar zijn afgestemd. Van het eerste plan tot de volledige uitvoering, klein of groot, wij plaatsen elke keuken op maat en naar budget.

Van kleine sanitaire werken tot complete interieurrenovaties, één adres aan de Middenkust. Een team van vakmensen staat klaar voor u.

 

Top service voor alle sanitaire installaties

Sanitaire installaties is één van onze specialiteiten. Ons team bestaat uit bekwame loodgieters en installateurs die u adviseren op vlak van energie, soorten installaties, warmtepompen, onderhoud, herstellingen en zoveel meer. Een klassieke badkamer met inloopdouche en/of bad, een toiletruimte met wastafel, maar ook bubbelbaden, sauna’s en complete sanitaire installaties. Seys & Co is actief in de particuliere sector maar ook in de hotel- en horecasector. 

"Wij verwarmen uw woning of appartement energiezuinig, steeds met oog op uw energiefactuur en wooncomfort."

 

Een totaaloplossing voor binnenhuisrenovatie

Seys & Co bestaat uit een team van 16 vakmensen met één centraal aanspreekpunt, een coördinator, die u van bij de opstart tot de oplevering van uw project begeleidt en samen met u bepaalde keuzes maakt. Totaalrenovatie en interieurbouw van A tot Z voor uw woning, appartement of studio aan de kust, een villa in Nieuwpoort of De Panne, een studio in Oostende? Seys & Co weet van aanpakken, ook als er een basisakte of bepaalde andere regels in acht moeten genomen worden, staan we u graag bij.

Lees onze algemene voorwaarden

In dit document lees je onze algemene voorwaarden en bijkomende voorwaarden bij aannemingsovereenkomst.

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.