Nieuws

Renovatie van een stookruimte: Hotel Helios in Blankenberge

Wie in Vlaanderen bouwt of verbouwt, moet verplicht de EPB-regels volgen. EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’ en formuleert duidelijke regels omtrent isolatie, ventilatie, oververhitting en installaties.

Wanneer laat ik mijn CV-ketel best onderhouden?

Om een efficiënte en veilige werking van uw verwarmingsinstallatie te garanderen is het van essentieel belang om uw cv-ketel te onderhouden. De hoeveelheid is afhankelijk van het type cv-ketel waarover u beschikt.

Een totaalrenovatie efficiënt en budgetvriendelijk laten uitvoeren?

Is uw badkamer aan vervanging toe? Betaalt u te veel energiekosten door een oude verwarmingsinstallatie? Zijn bepaalde ruimtes volledig oud en afgeleefd? Denkt u aan een volledige make-over van uw woning, appartement of studio en wilt u deze opdracht toevertrouwen aan één partner? Dat kan.

Uw appartement of studio aan zee verbouwen? Denk aan de basisakte.

U bent eigenaar van een appartement of studio aan zee en wil alles strippen en verbouwen. De basisakte is één van de basisdocumenten van het gebouw die u zeker eens moet doornemen want dit is de ‘grondwet’ van het appartementsgebouw.

Kies voor een warmtepomp van Vaillant.

Op de huidige markt bestaan er heel wat vormen van hernieuwbare energie, waaronder zonne-energie één van de meest gebruikte is. De energie die beschikbaar is in de lucht en de bodem zijn daarnaast ook belangrijke bronnen van energie.

Geniet van onze warme acties op een VAILLANT gasketel ecoTEC plus!

Met de ecoTEC plus kiest u voor een ketel die kwaliteit, comfort en zuinigheid combineert. Deze gascondensatieketel is de meest compacte ketel die Vaillant ooit ontwikkeld heeft. Door vernieuwing en optimalisatie verbruiken ze nog minder gas en elektriciteit en zijn ze zelfs nog milieuvriendelijker.

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.