Nieuws

Kies voor een design wastafel in je badkamer of toilet voor een high-end feeling

Een exclusieve wastafel in jouw badkamer of toilet kan de volledige ruimte naar een high-end level brengen. In een recente realisatie plaatsen we bijvoorbeeld een geïntegreerde spoelbak van Antonio Lupi, een Italiaans designmerk.

Kies voor een warmtepomp van Vaillant

Op de huidige markt bestaan er heel wat vormen van hernieuwbare energie, waaronder zonne-energie één van de meest gebruikte is. De energie die beschikbaar is in de lucht en de bodem zijn daarnaast ook belangrijke bronnen van energie.

De keukenkraan als pronkstuk met Gessi

Ben je op zoek naar een keukenkraan die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in je keuken? Ontdek dan de wereld van Gessi, een Italiaans merk dat baanbrekende kranen ontwerpt met oog voor techniek, vernieuwing en design.

Inloopdouches voor een ultieme badkamerbeleving

Ben je op zoek naar een manier om je badkamer te transformeren in een oase van rust en comfort? Kies dan voor een inloopdouche, sinds enkele jaren een ware trend in de badkamerwereld.

Renovatie van een stookruimte: Hotel Helios in Blankenberge

Wie in Vlaanderen bouwt of verbouwt, moet verplicht de EPB-regels volgen. EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’ en formuleert duidelijke regels omtrent isolatie, ventilatie, oververhitting en installaties.

Wanneer laat ik mijn CV-ketel best onderhouden?

Om een efficiënte en veilige werking van uw verwarmingsinstallatie te garanderen is het van essentieel belang om uw cv-ketel te onderhouden. De hoeveelheid is afhankelijk van het type cv-ketel waarover u beschikt.

Een totaalrenovatie efficiënt en budgetvriendelijk laten uitvoeren?

Is uw badkamer aan vervanging toe? Betaalt u te veel energiekosten door een oude verwarmingsinstallatie? Zijn bepaalde ruimtes volledig oud en afgeleefd? Denkt u aan een volledige make-over van uw woning, appartement of studio en wilt u deze opdracht toevertrouwen aan één partner? Dat kan.

Uw appartement of studio aan zee verbouwen? Denk aan de basisakte.

U bent eigenaar van een appartement of studio aan zee en wil alles strippen en verbouwen. De basisakte is één van de basisdocumenten van het gebouw die u zeker eens moet doornemen want dit is de ‘grondwet’ van het appartementsgebouw.

Geniet van onze warme acties op een VAILLANT gasketel ecoTEC plus!

Met de ecoTEC plus kiest u voor een ketel die kwaliteit, comfort en zuinigheid combineert. Deze gascondensatieketel is de meest compacte ketel die Vaillant ooit ontwikkeld heeft. Door vernieuwing en optimalisatie verbruiken ze nog minder gas en elektriciteit en zijn ze zelfs nog milieuvriendelijker.

We inspireren u graag. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.