Kies voor een design wastafel in je badkamer of toilet voor een high-end feeling

Een exclusieve wastafel in jouw badkamer of toilet kan de volledige ruimte naar een high-end level brengen. In een recente realisatie plaatsen we bijvoorbeeld een geïntegreerde spoelbak van Antonio Lupi, een Italiaans designmerk.

Integratie met de muur

Ons Seys & Co-team heeft doorheen de jaren heel wat ervaring opgedaan met diverse kwalitatieve merken. In deze uitdagende opdracht mochten onze renovatiehelden een wastafel gaan integreren met de muur, aangevuld met een speciaal lichteffect.

Bocht tot in de perfectie afgewerkt

Vanop een afstand zie je amper een onderscheid tussen de muur en de wastafel, waarbij ook de bochtige beweging tot in de perfectie werd afgewerkt. Een realisatie waar we met trots op terugkijken.

Interesse in een geïntegreerde wastafel met hoogkwalitatieve afwerking?

Bij Seys & Co helpen we je graag verder. Je kunt steeds rekenen op onze jarenlange ervaring en persoonlijk renovatie-advies.

Een designwastafel van Antonio Lupi tilt je badkamer en toilet naar een hoger niveau.

Antonio Lupi: Italiaanse klasse

Antonio Lupi is al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in de wereld van luxe badkamerinrichting. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn unieke design, hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Waar zit de kracht van Lupi?

  • Innovatief design: de ontwerpers werken voortdurend met nieuwe materialen en technieken om unieke en eigentijdse wastafels te creëren.
  • Hoogwaardige materialen: Antonio Lupi gebruikt alleen de beste materialen, zoals Cristalplant, Corian en Carrara-marmer, voor de productie van zijn wastafels.
  • Vakmanschap: elke wastafel wordt met de hand vervaardigd.
  • Veelzijdigheid: het Italiaans merk biedt een breed scala aan designwastafels in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je steeds de ideale wastafel vindt voor je badkamer.

Een merk waar we bij Seys & Co dus met heel veel plezier mee aan de slag gaan om voor jou de sanitaire ruimtes van je dromen te kunnen realiseren.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.