Geniet van onze warme acties op een VAILLANT gasketel ecoTEC plus!

Een gascondesatieketel voor verwarming en warm water

Met de ecoTEC plus kiest u voor een ketel die kwaliteit, comfort en zuinigheid combineert. Deze gascondensatieketel is de meest compacte ketel die Vaillant ooit ontwikkeld heeft. Door vernieuwing en optimalisatie verbruiken ze nog minder gas en elektriciteit en zijn ze zelfs nog milieuvriendelijker geworden.

  • U bespaart tot 35% op uw gasfactuur en u bespaart tot €75 per jaar op uw elektriciteitskosten.
  • Warm water is beschikbaar in slechts 5 seconden
  • 2 jaar basisgarantie, geniet van 5 jaar garantie als u uw ketel laat installeren door een professioneel installateur
  • Geschikt voor elke woning - zowel voor renovatie als nieuwbouw
  • Lage investeringskosten
  • Flexibele uitbreiding, bijv. met zonnepanelen, warmtepompen, buffertanks en thermostaten

Alle voordelen van de ecoTEC plus

Lagere energiefactuur dankzij de hoogrendementspomp

De prijs van het reële brandstofverbruik is niet de enige factor die een invloed heeft op de werkingskosten van een verwarmingssysteem. Ook het elektriciteitsverbruik komt op uw energiefactuur. Het onderdeel dat veruit de meeste elektriciteit verbruikt, is de pomp. Daarom hebben wij een hoogrendementspomp ingebouwd. Die past zich aan de behoeften van uw verwarmingssysteem aan, waardoor de besparing op het stroomverbruik kan oplopen tot 70%. Door deze lagere werkingskosten spaart u geld uit en dankzij de verbeterde energie-efficiëntie beschermt u tegelijk het milieu.

Flexibele uitbreidingsmogelijkheden

Uw verwarming kan ook zonder veel moeite verbeterd worden. Ook na de installatie kan u ervoor kiezen om een zonneboiler of warmtepomp aan uw verwarmingsinstallatie toe te voegen. Er zijn ook veel mogelijkheden voor het regelen van uw verwarming: van onze eenvoudige kamerthermostaat calorMATIC tot de slimme thermostaat vSMART.

Uitgebreide mogelijkheden voor sanitair warm water

De ecoTEC plus is beschikbaar als soloketel of combiketel. Een combiketel is een ketel die instaat voor zowel verwarming als sanitair warm water. Een combiketel is geschikt voor appartementen of ééngezinswoningen waar maar één tappunt per keer gebruikt wordt. Bij een soloketel staat de condensatieketel in voor verwarming en kan hij gecombineerd worden met een aparte warmwaterboiler voor een nog groter warmwatercomfort. Dit type ketel is geschikt voor grote woningen, grote families of woningen waar meerdere tappunten gelijktijdig gebruikt worden (bijvoorbeeld 2 douches).

Optimaal warmwatercomfort

Om een grote hoeveelheid warm water te kunnen leveren, moet het vermogen van de verwarmingsketel vaak groter zijn dan wat voor uw verwarming nodig is. Vaak wordt dan een overgedimensioneerde (te krachtige) ketel geïnstalleerd. Om dat probleem op te lossen, heeft Vaillant het aquaPOWER plus-systeem ontwikkeld, dat bij een piekverbruik van warm water tot 21% bijkomend vermogen levert. U geniet dan met een verwarmingsketel met een kleiner vermogen van een groter comfort. Zo verlaagt u uw energiefactuur en beschermt u het milieu.

Verbeterde energie-efficiëntie tijdens de productie van sanitair warm water

Het aquaKONDENS-systeem (AKS) verbetert de energie-efficiëntie door tijdens de productie van warm water zo veel mogelijk energie terug te winnen. Twee aparte aansluitingen delen de boiler op in twee lagen op basis van de temperatuur. De bovenlaag bestaat uit warm water dat meteen op de gewenste temperatuur kan worden aangevoerd. Het koude water in de onderlaag zorgt voor een condensatie-effect, zelfs terwijl het water wordt opgewarmd. Door het verwarmingssysteem op die manier te regelen, werken de warmwaterboilers met het aquaKONDENS -systeem tot 6% efficiënter dan de gewone warmwaterboilers.

Gratis weersafhankelijke regeling twv € 150 ex btw.

Wanneer u intekent voor een verwarmingsketel van ecoTEC van Vaillant, ontvangt u gratis een weersafhankelijke regeling. De perfecte aanvulling bij uw verwarmingsketel op gas is de weersafhankelijke regeling multiMATIC VRC 700.

  • Bedien uw verwarming via uw smartphone of tablet met de multiMATIC-app: het enige wat u nodig heeft is de VR 900 / VR 920-internetmodule en de multiMATIC VRC 700 thermostaat.
  • Comfortabel: met een buitenvoeler, als het plotseling buiten veel kouder wordt zal de ketel vlugger reageren, vóór dat het binnen kouder wordt.
  • Zuinig: voornamelijk bij een condensatieketel, waarbij het zo is dat, als de ketel reeds een signaal krijgt tot bijverwarming voordat het binnen kouder wordt, de ketel langzamer kan opwarmen, dus op een lagere temperatuur en dus meer condenseert en zuiniger werkt.
  • Eenvoudig: de weersafhankelijke regelaars van Vaillant kunnen zowel in de ketel ingebouwd worden als aan de wand in de woonkamer gemonteerd worden.

Deze actie is geldig van 1 oktober 2019 tem 31 januari 2020

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.